Service

 GRATIS LEVERING VANAF €80

Geen eigen vervoer? Wij helpen je graag! Vanaf €50 leveren we jouw aankoop gratis aan huis. Bij een lager aankoopbedrag rekenen we €4,95 voor thuislevering en €4 voor levering in een afhaalpunt. Je kan je aankoop natuurlijk ook steeds gratis komen afhalen in onze showroom!

VERZENDING & RETOUR

Elke bestelling wordt, indien voorradig, binnen de 2 werkdagen na ontvangst van betaling verstuurd. Indien niet voorradig bestellen we eerst bij de leverancier, in dit geval staat bij elk product de exacte levertermijn vermeld. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een track & trace code zodat je je pakket kan volgen. 

Het kan natuurlijk gebeuren dat je je bedenkt over je aankoop. In dat geval kan je je bestelling binnen de 14 kalenderdagen annuleren (volgend op de datum van levering van de bestelling). De kosten en het risico van terugzending zijn in dat geval voor rekening van de koper. Terugzendingen dienen behoorlijk ingepakt te zijn in de originele verpakking en de producten moeten zich in originele staat bevinden. Indien de bestelling reeds betaald werd, gebeurt de terugbetaling binnen de 7 kalenderdagen volgend op de datum van annulatie. 

Meer info hierover vind je in ons terugbetalingsbeleid: https://lett-interior.be/policies/refund-policy