Verzenden & retourneren

Gratis levering vanaf €80 in België

Geen eigen vervoer? Wij helpen je graag! Vanaf €80 leveren we jouw aankoop gratis aan huis. Bij een lager aankoopbedrag rekenen we €6 voor thuislevering en €5,5 voor levering in een afhaalpunt. Je kan je aankoop natuurlijk ook steeds gratis komen afhalen in onze winkel in Oostende.

Verzending & retour

Verzending

Elke bestelling wordt, indien voorradig, binnen de 3 à 5 werkdagen na ontvangst van betaling verstuurd. De bestellingen worden tussen maandag en zaterdag verstuurd, wettelijke feestdagen uitgesloten. We zijn niet verantwoordelijk voor onvoorspelbare vertragingen van de transportfirma. 

Indien niet voorradig bestellen we eerst bij de leverancier, in dit geval staat bij elk product de exacte levertermijn vermeld. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een track & trace code zodat je je pakket kan volgen. 

Levering grote stuks

De levering van meubelstukken zit in de prijs inbegrepen, hieronder verstaan we levering tot aan de deur. Voor plaatsing en/of montage van bijvoorbeeld zetels, stoelen, tafels, .. rekenen we €42 per uur incl. btw. De plaatsingstijd en bijhorende kost wordt ingeschat bij het plaatsen van de bestelling. Ook voor levering op een verdiep rekenen we hetzelfde uurtarief voor de benodigde tijd. 

Retourneren

Het kan natuurlijk gebeuren dat je je bedenkt over je aankoop. In dat geval beschik je over een termijn van 14 dagen vanaf de dag na de levering om aan ons te melden dat je je op je herroepingsrecht wil beroepen. Van zodra dit aan ons gemeld werd, beschik je over een nieuwe termijn van 14 dagen om de goederen naar ons terug te sturen. De kosten en het risico van terugzending zijn in dat geval voor rekening van de koper.

Gepersonaliseerde goederen of goederen die specificaties bevatten die gekozen zijn door de klant worden nooit teruggenomen. dat laatste wordt dan volgens de wetgeving omschreven als "goederen die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument". Dit gaat in ons geval over goederen waarvoor de consument specificaties heeft verstrekt, zoals afmetingen voor meubelen of de afmetingen van een stof;

Specificatie/personalisatie betekent dat de goederen in beginsel uniek zijn en zijn geproduceerd op basis van de individuele wensen en eisen die de klant kenbaar heeft gemaakt en die bij de bestelling via uw webshop werden vastgelegd. In deze gevallen heeft u dus geen recht om een aankoop te herroepen.

Terugzendingen dienen behoorlijk ingepakt te zijn, de goederen dienen zoveel als mogelijk in hun oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden. Indien een artikel bevuild, beschadigd of onvolledig wordt teruggestuurd kan een schadevergoeding gevraagd worden. Deze schadevergoeding stemt overeen met de waardevermindering die het goed ingevolge de beschadiging heeft ondergaan.

Indien de bestelling reeds betaald werd, gebeurt de terugbetaling (inclusief oorspronkelijke leveringskosten) binnen de 14 dagen nadat aan ons gemeld werd dat de overeenkomst herroepen wordt. De terugbetaling gebeurt op hetzelfde betaalmiddel waarmee de bestelling geplaatst werd.

Via deze link kan je een modelformulier downloaden, die kan gebruikt worden om de bestelling te herroepen: https://economie.fgov.be/sites/default/files/Files/Forms/Formulier-herroeping.pdf 

Meer info vind je hier.