INTERIEUR-
ADVIES

Ben je op zoek naar advies voor het inrichten van jouw woning? Van vragen over specifieke meubels tot de gehele inrichting van één of meerdere ruimtes? Aan de hand van jouw input (foto's, inspiratie...) en onze ervaring stellen we samen op maat gemaakte opties en moodboards op om alle twijfels weg te nemen.

 

We begeleiden je persoonlijk met het inrichten van de ruimtes, rekening houdend met jouw persoonlijkheid en voorkeuren. Ons doel is om via dit traject zoveel mogelijk inspiratie op je los te laten!

1. Interieuradvies?

Onderaan de pagina kan je ons een berichtje sturen met interieurvragen en/of problemen bij het inrichten.

2. Feedback

Samen brengen we de ideeën in kaart om tot een oplossing voor jouw interieur te komen.

3: Vrijblijvende offerte
Aan de hand van jouw input maken wij een voorstel op!

PERSOONLIJKE BEGELEIDING


Een interieur weerspiegelt jouw persoonlijkheid. Onze ambitie is om je helemaal thuis te laten voelen in de woning. We geloven dat we door middel van jouw inbreng een beeld kunnen schetsen van de ideale inrichting. Daarom is de interactie tussen ons en de klant fundamenteel. Samen gaan we op zoek om te ontdekken wat jouw unieke stijl is!

 

 

VOORSTEL OP MAAT


Een offerte kan opgemaakt worden bij 2 situaties:

 

1. Ben je op zoek naar een specifiek meubelstuk, verlichting of decoratie die voldoet aan jouw persoonlijke beschrijving? We stellen een documentje op met de gevarieerde opties die we aanbieden.

 

2. Wil je één of meerdere ruimtes inrichten, maar weet je niet waar te beginnen? Aan de hand van jouw input stellen we een gepersonaliseerd moodboard op met de nodige aandacht voor details.

 

 

WENS JE INTERIEURADVIES?

Laat hieronder je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk!

Dankjewel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
This field is required
This field is required
This field is required