Mad About Mats

NIEUW BINNEN & 100% BELGISCH

MAD
ABOUT
MATS

Mad about who?

LETT. is MAD ABOUT MATS, een Belgisch merk met een uniek design ontworpen door Anne-Helena.

De matten worden lokaal gemaakt met passie en liefde en dat is er aan te zien. Je herkent ze aan hun leuke prints en kleuren, de toffe quotes en het belangrijkste: hun goede kwaliteit. Zo veroveren ze een plekje in heel wat interieurs.

 

De matten bestaan in twee uitvoeringen. Elke mat is wasbaar in de wasmachine en heeft een antislip-laag aan de onderkant. Maar het verschil zit hem in de haren: de "scraper" heeft robuuste haren en is hierdoor ideaal te gebruiken voor outdoor, in je hal, bureau of in de keuken. De walk-clean kwaliteit zorgt bovendien voor propere schoenen!

 

De "soft touch" uitvoering is met z'n run dry quality dan weer ideaal als matje in de badkamer. De mat absorbeert water extra goed en vermijdt zo natte voetsporen op de vloer. De zachte haren maken deze uitvoering ook perfect voor in de living of naast je bed.

The coolest doormats for a happy welcome

De inkom

Eerst voeten vegen,
dan thuis komen.

- feels like home -

Bij het thuiskomen na een natte herfstdag zorgt de textuur van de "scraper" mat voor propere schoenen. De deurmat absorbeert de nattigheid en de harde haren borstelen je schoenzolen. Zo blijft het vuil op de mat liggen en blijft je huis proper.

De woonkamer

De matten zijn 100% recycleerbaar en vervaardigd uit gerecycleerd materiaal. Zo help je om de afvalberg te verminderen én kan je genieten van een zero waste item in jouw woning! Twee vliegen in één klap!

De keuken

De matjes zijn erg gebruiksvriendelijk: door de antislip steun blijven ze mooi op hun plaats liggen en bovendien zijn ze wasmachinebestendig. Hierdoor zijn ze ook uiterst geschikt voor gebruik in de keuken!  

 

De slaapkamer

Goed opstaan is zacht en rustig opstaan, je dag beginnen op een super zachte en warme design mat verzacht ook het ochtendhumeur. Zei er iemand "goeiemorgen, morgen"?

De badkamer

Na een ontspannend warm bad stap je op een heerlijk zachte mat. De Run-dry kwaliteit zorgt er bovendien voor dat de mat extra goed absorbeert, waardoor de vloer droog blijft.


Lees meer